• با ما همراه باشید

دست یاری به سوی همیاران مهربان فضای سبز

رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز شهرداری شیراز گفت: حفظ و نگهداری از فضای سبز  شاید یکی از  سخت‌ترین کارهایی است که شهرداری امروز باید آن را انجام می‌دهد.
مهندس محمد رضا زندیه در این راستا با بیان اینکه مشکلات هم به هزینه‌ها و هم به کمبود آب و چالش‌های ناشی از خشکسالی برمی‌گردد و از مردم می‌خواهیم به حوزه حفاظت از فضای سبز ورود کنند و دست یاری به سمت همیاران مهربان فضای سبز داریم و  پای کار بیایند چون هر جا مردم کمک کردند، شهرداری توانسته پیشرفت کند و کارش را بهتر انجام دهد.
رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز تاکید کرد:سازماندهی تشکل‌های مردمی حوزه فضای سبز  یکی از اهداف و اقدمات این سازمان است تا بتواند از این طریق یک تشکل قوی برای حفاظت از فضای سبز و پارک‌های شیراز ایجاد کند.
وی تاکید کرد:  سازمان مذکور از تمام پیشنهادات مردمی و تشکل‌ها برای حفاظت و توسعه فضای سبز شیراز استقبال می‌کند و پذیرای آن هست.
 به گفته وی این سازمان در سال های گذشته با  حضور مردمی توانست حدود ۱۰۰ هزار درخت در حوزه‌های مختلف و ارتفاعات شیراز بکارد و امسال نیز برنامه درخت کاری را در دستور کار خود دارد.
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه این سازمان در اسفندماه هر هفته برنامه درخت کاری و بذرکاری دارد  و  مردم و تشکل‌های مردمی بویژه همیاران فضای سبز دعوت میکنیم که ما را در این کار یاری کنند.
وی در ادامه بیان کرد که در سال گذشته حدود یک میلیون بذر بادام کوهی و بذرهایی که متناسب با آب و هوای شیراز بود در ارتفاعات این شهر کاشتیم.
وی همچنین به اجرای برنامه‌های «کوه‌یاری»، «بذر زاگرس سبز»، «نذر بذر»، «نذر نهال» و... اشاره کرد که با مشارکت مردمی در حوزه توسعه و حفاظت از فضای سبز شیراز انجام می‌گیرد.
مهندس محمد رضا زندیه افزود: جشنواره «بهترین کوچه‌های سبز شیراز» جشنواره «بهترین مغازه‌داران سبز» نیز راهی دیگر برای افزایش مشارکت و علاقه‌مندی مردم به فضای سبز است که شهرداری آن را اجرا کرد.
عضو هیات مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با اشاره به اینکه این مجمع در دو بخش شهرسازی و فرهنگ ساز فعالیت دارد افزود در سال های اخیر این مجمع در کنار پروژه های عمرانی ارزشمند خود اولویت را فرهنگ سازی دانست که یکی از اقدامات فرهنگی و موثر در حوزه فضای سبز راه اندازی و اجرای طرح همیاران مهربان فضای سبز بوده است
دکتر علی نقی مصلح شیرازی افزود  همیاران مهربان فضای سبز قبل از شیوع کرونا در حفظ و حراست فضای سبز  بوستان های آزادی، جنت و خلدبرین کوشا و نقش بی بدیل داشتند
وی با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا و تعطیلی پارک ها کار همیاران کم رنگ شد گفت امیدوارم با فرو کش شدن این بیماری شاهد فعالیت گسترده همیاران مهربان فضای سبز باشیم و در این راستا نفرات را افزایش دهیم
در این برنامه دکتر علی نقی مصلح شیرازی استاد تمام دانشگاه شیراز و  عضو هیات مدیره مجمع خیرین شهر ساز و فرهنگ ساز شیراز  با ارایه مقاله تحت عنوان حفظ و نگهداری شیراز جنت تراز و شهر سبز و کار خیر و خدا پسندانه در جمع همیاران مهربان فضای سبز و با اشاره به اقدام خیرخواهانه آنها افزود ازنظر قرآن و سخنان ارزشمند حضرت باری تعالی سرسبزی، زیبایی و حفظ آنها اموری بسیار شایسته و مقدس است
 وی با بیان اینکه این برنامه تحت عنوان هم اندیشی همیاران مهربان فضای سبز، و به منظور شروع مجدد فعالیت همیاران است افزود خداوند نظر خاصی به  نیک اندیشان دارد و آنها را به مسیر خیر هدایت فرموده است و در این راستا برای انجام کار خیر قصد قربت الهی کنید که هم کار موثر انجام داده و هم رستگار خواهید شد
دکتر علی نقی مصلح شیرازی  خوب نگه داریم ، فضای سبز شیراز نسبت به گذشته کمتر شده است و از آن مقام بالا، پایین آمده است و این وظیفه ما را سنگین‌تر  می‌کند که در کارمان بیشتر تلاش کنیم.



۱۴۰۰/۰۹/۱۱
منبع : مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز
بازدید ها : ۲۵۱
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید

دسترسی سریع
______________________
سایتهای مرتبط
______________________

ارتباط با ما
______________________

آدرس : شیراز- خیابان انقلاب (مشیر فاطمی) روبروی خیابان معدل طبقه دوم شیراز پاساژ
07132341437           32360837
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز می باشد